Om billedforbud - et indlæg til samtalen om videnskabelighed og engagement - Kjärgaard, Mogens Stiller (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 1987)
Et indlæg til samtalen om videnskabelighed og engagement mellem Per Bilde og Kirsten Nielsen