Om anmeldelse af "Billeder og myther fra Bronzealderen" - Jørgensen, Ove Bruun; Schjødt, Jens Peter (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 1991)
Artikel om Jens Peter Schjødts kritik af bogen Billeder og myter fra Bronzealderen samt Schjødts svar.