Betragtninger om transcendental meditation - Sand, Erik Reenberg (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 1991)
Nogle princielle betragtninger i forbindelse med Mikael Rothsteins artikel om Transcendental meditation i Religionsvidenskabeligt Tidsskrift nr. 18.