Om polemik og apologetik / Mystik / At indkredse begrebet mystik - Geertz, Armin W.; Pedersen, Else Marie Wiberg; Aktor, Mikael (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 1991)
3 debatartikler, der tager udgangspunkt i Else Marie wiberg Pedersens "kritik" af Mystik - Den indre vej?