Ph.d.-afhandling om de srilankansk-tamilske hinduer i Danmark - Fibiger, Marianne Qvortrup; Tybjerg, Tove (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2000)
Indledning og resumé fra forsvar for ph.d.-afhandling samt replik fra formand for bedømmelsesudvalg.