Anmeldelser - Petersen, Anders Klostergaard; Bisgaard, Lars; Ingesman, Per (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2015)
Anmeldelser af Euseb, Kirkehistorien, og Om dem, der led martyrdøden i Palæstina. Oversættelse og indledninger ved Jørgen Ledet Christiansen og Helge Kjær Nielsen; Carsten Bach-Nielsen, Per Ingesman, Niels Arne Pedersen & Jens Holger Schjørring, Kirkens historie, bind 1-2; Gunnar W. Knutsen, Religionskrig i Europa 1450-1700