Platon til tre generationer - Petersen, Anders Klostergaard (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2015)
En reviewartikel om den nye danske Platon-oversættelse Platon III. Samlede værker i ny oversættelse. Hipparchos, Rivalerne, Theages, Charm-ides, Laches, Lysis, Euthydemos, Protagoras, Gorgias, Menon, Den store Hippias, Den lille Hippias. Udgivet af Jørgen Mejer og Chr. Gorm Tortzen. (Gyldendal, 2011) Platon IV. Samlede værker i ny oversættelse. Ion, Menexenos, Kleitophon, Staten I-X, Timaios, Kritias, Minos. Udgivet af Jørgen Mejer og Chr. Gorm Tortzen. (Gyldendal, 2013)