Tema: Religionshistorie og kulturel evolution - Petersen, Anders Klostergaard; Jensen, Hans J. Lundager (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2013)
Redaktionelt forord om dette nummers tema: Robert Bellah, religionshistorie og kulturel evolution