Forord - Redaktionen, - (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2003)
Vi er i redaktionen ganske tilfredse med i dette nummer at kunne præsentere artikler, der både i tid og rum angiver religionshistorisk bredde. De to første bidrag placerer sig inden for Islam og beskæftiger sig ud fra hver sin indfaldsvinkel med muslimske forfatteres refleksion over metafysik. Dette fører til en ret interessant modstilling mellem den hanbalistiske teolog, Ibn Taymiyya, som ....