Anmeldelse af Emil Hilton Saggau, red., Moderne ortodokse kirker - Trolle, Astrid Krabbe (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2025)
Anmeldelse af Emil Hilton Saggau, red., Moderne ortodokse kirker, Samfundslitteratur, Frederiksberg 2021