Anmeldelse af Karen Bek-Pedersen, Guder og gudinder i nordisk mytologi - Schjødt, Jens Peter (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2022)
Anmeldelse af Karen-Bek Pedersen, Guder og gudinder i nordisk mytologi