Appendix. Metoder og opmærksomhedspunkter - Andersen, Peter B.; Christensen, Henrik Reintoft; Kühle, Lene; Jacobsen, Brian Arly; la Cour, Peter; Pedersen, Heidi Frølund; Høeg, Awiti Luna Tengu Nyawade (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2021)
Først og fremmest forklarer appendikset operationaliseringen af surveyet. Dernæst præsenteres beregningerne af forskellige skalaer, det drejer sig om religiøsitet og forskellige skalaer der adresserer det psykiske og eksistentielle velvære. Endelig præsenterer og diskuterer vi problemerne ved at sammenligne surveys indsamlet til forskellig tid og med forskellige udvælgelsesprocedurer af informanterne.