Anmeldelse af: Niels Grønkjær, Det nye menneske. Efter naturalisme og eksistentialisme - Albinus, Lars (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2018)
Niels Grønkjær, Det nye menneske. Efter naturalisme og eksistentialisme,Eksistensen 2017, 389 s., 299 kr.