Anmeldelse af: Giorgio Agamben, Den højeste fattigdom. Klosterregler og livsform, Homo Sacer IV, I - Albinus, Lars (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2018)
Giorgio Agamben, Den højeste fattigdom. Klosterregler og livsform, Homo Sacer IV, I, oversat af Lars Östman, Forlaget THP, 2011, 238 s., kr. 299, 95.