Da mænd var mænd - Petersen, Anders Klostergaard (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2012)
En review-artikel af Todd Penner og Caroline vander Stichele (eds.), Mapping Gender in Ancient Discourses, BIS 84, Leiden/Boston, Brill 2007