Tværfaglighed i antikdisciplinerne? - Bilde, Per (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 1999)
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; line-height: 110%; text-align: justify; mso-pagination: widow-orphan; tab-stops: center 170.6pt left 184.85pt 199.05pt 213.3pt 227.5pt 241.7pt 255.95pt 270.15pt 284.4pt 298.6pt 312.8pt 327.05pt;">Et svar på Ole Thomsens anmeldelse af PBs bog om <span style="font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; mso-ansi-language: NO-BOK; mso-bidi-font-family: Shruti; mso-fareast-font-family: ’Times New Roman’; mso-fareast-language: DA; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="NO-BOK">religion i hellenistisk-romersk tid