Tema: sekularisering og sakralisering - Borup, Jørn (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2012)
Introduktion til temaet i nr. 58: samtidsreligion, ’den subjektive vending’, ’den spirituelle rvolution’, sekularisering og sakralisering