Anmeldelser - Davidsen, Ole; Falkenberg, René; Petersen, Anders Klostergaard; Nygaard, Simon (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2013)
Anmeldelser af Bernhard Lang, Jesus - en jødisk kynikers liv og lære; Enno Edzard Popkes & Gregor Wurst, eds., Judasevangelium und Codes Tchacos; Jørgen Ledet Christiansen, Niels Hyldahl & Mogens Müller, Justins dialog med jøden Tryfon; Catharina Raudvere & Jens Peter Schjødt, eds., More than Mythology. Narratives, Ritual Practices and Regional Distribution in pre-Christian Scandinavian Religions