Anmeldelse af Sophia Vasalou, Al-Ghazālī and the Ideal of Godlikeness - Nielsen, Magnus Brandt (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2025)
Anmeldelse af Sophia Vasalou, Al-Ghazālī and the Ideal of Godlikeness