Indledning til RvT 75: Religion og klasse - Christensen, Henrik Reintoft; Jensen, Hans J. Lundager (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2023)
Indledning til RvT 75: Religion og klasse: Om temaet, om de tre artikler der relaterer sig til temaet, samt om to yderligere artikler