Anmeldelse af Giorgio Agamben, Stasis. Borgerkrigen som politisk paradigme - Fiedler, Erik Sporon (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2023)
Anmeldelse af Giorgio Agamben, Stasis. Borgerkrigen som politisk paradigme