Anmeldelse af Niels Grønkjær, Oplysning for de oplyste – En religionsfilosofisk introduktion til Hegel - Albinus, Lars (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2021)
Anmeldelse af Niels Grønkjær, Oplysning for de oplyste - En religionsfilosofisk introduktion til Hegel, Gyldendal 2021