Vi har lukket ned for alle aktiviteter - Larsen, Tina Langholm; Mauritsen, Anne Lundahl; Kühle, Lene; Borup, Jørn; Fibiger, Marianne Qvortrup (Religion i Danmark, 2021)
Håndteringen af COVID-19-krisen i de anerkendte trossamfund