Nyt om Religion i Danmark i dag - Nielsen, Marie Vejrup; Kühle, Lene (Religion i Danmark, 2017)
Årets e-årbog har fokus på muslimske trossamfund i Danmark i dag. Introduktionen præsenterer hovedpunkterne fra udgivelsen og fortæller kort om de nyeste informationer om islam i Danmark i dag.