Tro og livets andre store spørgsmål under corona-krisen - Christensen, Henrik Reintoft (Religion i Danmark, 2021)
Resultater fra første runde af en undersøgelse af befolkningens syn på religiøse og eksistentielle aspekter af corona-pandemien