Religiøs forandring i en krisetid - Larsen, Tina Langholm; Mauritsen, Anne Lundahl; Sothilingam, Simone Agner; Kühle, Lene; Borup, Jørn; Fibiger, Marianne Qvortrup (Religion i Danmark, 2021)
Et case-studium af aarhusianske religionsgruppers håndtering af COVID-19-pandemien i efteråret 2020