Trois contes français du XIIIe siècle tirés des «Vies des pères»: De l'ermite qui sala son pain — De l'ermite que le deable conchïa du coc et de la geline — De Nostre Dame qui vint el prael ou la dame estoit, publ. par Göran Bornäs. "ERL" XV, Lund 1968. - Munk Olsen, B. (Revue Romane, 1969)
C.R.