B. MUNK OLSEN: Anvendelsen af elektronisk databehandling ved løsningen af filologiske opgaver: konkordanser, indices verborum. (Le Traitement automatique appliqué à la solution de problèmes philologiques: concordances, indices verborum.) Cph., 1968, 128 p - Vikner, CarL (Revue Romane, 1969)
no abstract