Arthur Arnheim: At være jøde - essays om jøder og jødedom - Christensen, Karsten (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2017)
Anmeldelse af: Arthur Arnheim: At være jøde - essays om jøder og jødedom. Forlaget Goldberg & Mor, 2015.