Per B. Katz: Man skal blande sig - Uri Yaari in memoriam - Warburg, Margit (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2014)
Anmeldelse af: Per B. Katz: Man skal blande sig - Uri Yaari in memoriam. Forlaget Ajour, 2014.