Robert Fischermann: At forstå er ikke at tilgive. En dansk kz-overlevers livslange rejse - Høgh-Sørensen, Erik (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2014)
Anmeldelse af: Robert Fischermann: At forstå er ikke at tilgive. En dansk kz-overlevers livslange rejse. Gyldendal, 2014.