Forord - Zoref, Katrine Hassenkam (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2014)
Dette års udgave af Rambam sætter fokus på en række stærke kvinder, som hver især har sat deres præg på det jødiske samfund i Danmark og dermed på dansk jødisk historie.