Cecilie Felicia Stokholm Banke, Signe Bergman Larsen, Janne Laursen, Martin Schwartz Lausten og Hanne Trautner-Kromann: En indvandringshistorie. Jøder i Danmark i 400 år - Jerichow, Anders (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2021)
Anmeldelse