Inge Bucka Mejlhede & Signe Bergman: Det gode selskab. Jødiske indvandrere i Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskab og Danske Broderskab - Warburg, Margit (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2021)
Anmeldelse af: Det gode selskab. Jødiske indvandrere i Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskab og Danske Broderskab. Forlaget Kle-art, 2016.