Tine Bach: "Nu bor vi her. Jødiske livsfortællinger fortalt af tolv kvinder" - Warburg, Margit (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2012)
Anmeldelse af Tine Bach: Nu bor vi her. Jødiske livsfortællinger fortalt af tolv kvinder. Tiderne Skifter, 2012.