Sofie Lene Bak: "Da krigen var forbi. De danske jøders hjemkomst efter besættelsen" - Blüdnikow, Bent (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2012)
Anmeldelse af Sofie Lene Bak: "Da krigen var forbi. De danske jøders hjemkomst efter besættelsen", Gyldendal, 2012.