Kristian Hvidt: "Forsker, furie, frontkæmper. En bog om Lis Jacobsen" - Jarløv, Esther Kvetny (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2012)
Anmeldelse af Kristian Hvidt: "Forsker, furie, frontkæmper. En bog om Lis Jacobsen", Gyldendal, 2012.