Indenfor Murene. Henri Nathansens klassiske skuespil jubilerer - Reumert, Poul (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2012)
I anledningen af 100 året for premieren på skuespillet Indenfor murene på Det Kongelige Teater bringer Rambam en kronik af Paul Reumert, som oprindeligt blev bragt i Berlingske Tidende i 1962 i anledning af 50 året. I kronikken fortæller Poul Reumert om sit særlige forhold til Nathansen og det skuespil, han selv var med til at fremføre adskillige gange, endda i forskellige roller.