Hans Kirchhoff: Den gode tysker. G.F. Duckwitz. De danske jøders redningsmand. - Høgh-Sørensen, Erik (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2013)
Anmeldelse af: Hans Kirchhoff: Den gode tysker. G.F. Duckwitz. De danske jøders redningsmand. Gyldendal, 2013.