Morten Thing: Anti-semitismens bibel. Historien om smædeskriftet Zions vises protokoller - Jacobsen, Brian Arly (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2014)
Anmeldelse af: Morten Thing: Anti-semitismens bibel. Historien om smædeskriftet Zions vises protokoller. Informations Forlag, 2014.