Ludmila Spektor: Emigrant på livstid. Erindringer - Zoref, Katrine Hassenkam (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2014)
Anmeldelse af: Ludmila Spektor: Emigrant på livstid. Erindringer. Skriveforlaget, 2014.