Sygeplejeselskabet for Det mosaiske Troessamfund i København 1943-2014. Et efterskrift - Enk, Sigge (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2014)
Om sygeplejeselskabets møder og formænd 1943-2014