Signe Bergman Larsen, Janne Laursen og Sara Fredfeldt Stadager: HJEM - En særudstilling om eftervirkninger af krig og forfølgelse - Warburg, Margit (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2023)
Anmeldelse