Kristian Hvidt: Det mousserende element. En jødisk bankierslægt gennem fem generationer. - Christensen, Karsten (Rambam. Tidsskrift for jødisk kultur og forskning, 2021)
Anmeldelse af: Det mousserende element. En jødisk bankierslægt gennem fem generationer. Forlaget Vandkunsten, 2016