Historiefagets etiske dimension – hvad er det? - Lytje, Maren (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2025)
Artiklen præsenterer de centrale teoretiske tilgange til historiefagets etiske dimension i den internationale historiedidaktiske forskning og diskuterer på den baggrund betydningen af den etiske dimension for historiefaget i grundskole og læreruddannelse.