Det er ondt at spise kød på grund af klimaet.: Kontroversielle emner i dialogisk rum - Peters, Rikke Alberg (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2022)
Rikke Alberg Peters fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og HistorieLab argumenterer i denne RADAR-artikel for, at det er relevant at arbejde med kontroversielle emner i skolefaget historie.