Teknologi er som mønter. De har både en forside og en bagside - Meyhoff, Peder (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2022)
Peder Meyhoff beskriver i denne RADAR-artikel, at teknologi er som mønter. De har både en forside og en bagside. Forsiden er altid nem at se, men bagsiden kan være svær at få øje på. Nogle gange opdager vi den først, når der er sket store skader.