Historiemisbrug – giver det mening? En diskussionsartikel - Brunbech, Peter Yding; Peters, Rikke Alberg (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2018)
Giver det mening at tale om ”historiemisbrug” i en undervisningssammenhæng, eller er misbrug en uklar moralsk motiveret dom, vi fælder over det, vi tager afstand fra? Denne artikel er en redigeret diskussion af dette spørgsmål mellem Rikke Alberg Peters og Peter Brunbech.