Historie – et forsmået skolefag? - Brunbech, Peter Yding; Poulsen, Jens Aage (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2015)
Kompetencedækningen i skolefaget historie er p.t. den 3. laveste og foreløbigt er der ikke udsigt til væsentlige løft. For at få forklaringer på det har HistorieLab i samarbejde med Rambøll gennemført en undersøgelse af skoleforvaltninger, skoleledere og læreres syn på faget og årsagerne til den lave kompetencedækning.