Hvorfor dette indhold i historieundervisningen? - Poulsen, Jens Aage (RADAR - Historiedidaktisk tidsskrift, 2015)
Artiklen drøfter bl.a. hvorfor der så stor indholdsmæssig sammenfald mellem årsplaner i skolefaget, hvorfor klassetrinsfastlagt kronologi fortsat er et vigtigt organiseringsprincip, samt kriterier for valg og fravalg af indhold i faget.